Wrap (groenten met kip)
Door:
Lazlo
Gepubliceerd:
Diner
Diner
Voorbereiding:
5 mins
Voorbereiding:
5 mins
Kooktijd: 15 mins
Kooktijd: 15 mins
4 Personen
4 Persons
Ingrediënten
5
60 gram Boekweitmeel
60 gram Boekweitmeel
5
60 gram Amandelmeel
60 gram Amandelmeel
4
200 ml Melk
200 ml Melk
5
2 stuks Eieren
2 stuks Eieren
3
2 theelepel Bakpoeder, wijnsteen
2 theelepel Bakpoeder, wijnsteen
4
1 beetje Olijfolie
1 beetje Olijfolie
Prijs
€ 0-2
Gezondheidsscore
★★★★★ 4/5
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ 0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Doe de melk en eieren in een kom. Voeg het bakpoeder toe.
2
Voeg beetje bij beetje beide soorten meel toe en blijf mengen tot een glad beslag is ontstaan. (keukenmachine is hiervoor handig!)
3
Neem een (of meerdere) koekenpan en ze deze op middelhoog vuur. Als de pan goed warm is, schep een soeplepel vol beslag in de pan.
4
Als de bovenkant van de wrap in de pan ‘droog’ is, dan is de onderkant bruin. Draai het om en bak de andere kant nog een minuutje. Het is klaar en bak de volgende maar!
Lazlo