Spinazietaart

Door:

Lazlo

Gepubliceerd:

Diner

Diner

Voorbereiding:
10 mins

Voorbereiding:
10 mins

Kooktijd: 45 mins

Kooktijd: 45 mins

6 Personen

6 Persons

Ingrediënten

5
450 gram Spinazie
5
5 Eieren
5
1 Ui, gele
5
2 Knoflook
5
1 snufje Kerriepoeder
5
1 snufje Komijnzaad
5
1 snufje Paprikapoeder

Prijs

€ 0-2

Gezondheidsscore

5/5

Gebruikersbeoordeling

0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Verwarm de oven op 180 graden voor
  • 2
    Laat de spinazie 1 minuut slinken in kokend water, zet de spinazie daarna weg in een vergiet
  • 3
    Snijdt de ui en knoflook klein
  • 4
    Breek de eieren in een beslagkom. Voeg de ui en knoflook toe. Roer met een pollepel
  • 5
    Druk het vocht uit de spinazie met de pollepel. Snijdt de spinazie klein en voeg deze bij het mengsel in de beslagkom
  • 6
    Verdeel het mengsel gelijk over een ingevette ovenschaal
  • 7
    Zet de ovenschaal 45 minuten in de oven en klaar!
  • Spinazietaart, heerlijk warm en koud, ook de volgende dag voor de lunch bijvoorbeeld!