Spinazietaart
Door:
Lazlo
Gepubliceerd:
Diner
Diner
Voorbereiding:
10 mins
Voorbereiding:
10 mins
Kooktijd: 45 mins
Kooktijd: 45 mins
6 Personen
6 Persons
Ingrediënten
5
450 gram Spinazie
450 gram Spinazie
5
5 Eieren
5 Eieren
5
1 Ui, gele
1 Ui, gele
5
2 Knoflook
2 Knoflook
5
1 snufje Kerriepoeder
1 snufje Kerriepoeder
5
1 snufje Komijnzaad
1 snufje Komijnzaad
5
1 snufje Paprikapoeder
1 snufje Paprikapoeder
Prijs
€ 0-2
Gezondheidsscore
★★★★★ 5/5
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ 0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Verwarm de oven op 180 graden voor
2
Laat de spinazie 1 minuut slinken in kokend water, zet de spinazie daarna weg in een vergiet
3
Snijdt de ui en knoflook klein
4
Breek de eieren in een beslagkom. Voeg de ui en knoflook toe. Roer met een pollepel
5
Druk het vocht uit de spinazie met de pollepel. Snijdt de spinazie klein en voeg deze bij het mengsel in de beslagkom
6
Verdeel het mengsel gelijk over een ingevette ovenschaal
7
Zet de ovenschaal 45 minuten in de oven en klaar!
Lazlo