Gezonde hap

Door:

Eric Wesselman

Gepubliceerd:

Diner

Diner

Voorbereiding:
4 mins

Voorbereiding:
4 mins

Kooktijd: 8 mins

Kooktijd: 8 mins

4 Personen

4 Persons

Ingrediënten

Prijs

€ 6-8

Gezondheidsscore

4/5

Gebruikersbeoordeling

0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

Ok! Let’s go! Je pakt een hapjespan (Tefal oid met een deksel!). Bak 4 kippendijen in de pan met gewone bakboter van blueband of huismerk. Geen olie! Voeg kohta rode curry toe (AH). Zeker twee eetlepels. Dan bakgember (AH, afdeling taart-ingredienten, lekker veel). De kippendijen even kort aan beide zijden schroeien. Ondertussen heb je de paprikas (rood, geel, groen) als stuk gesneden in lekker grote stukken. En de tomaten (geen waterbommen kiezen!) iig door de helft. Je doet deze groenten bovenop de kippendijen en dan de deksel erop. Stomen en af en toe kijken. De paprikas moeten een beetje crunchy blijven! Lekker. En dan doorscheppen en opscheppen. Voor de liefhebbers van koolhydraten rijst toevoegen (of zo een 1 minuut stomertje vd AH).