Geroosterde Chinese kool met rijst
Door:
Lazlo
Gepubliceerd:
Diner
Diner
Voorbereiding:
10 mins
Voorbereiding:
10 mins
Kooktijd: 20 mins
Kooktijd: 20 mins
2 Personen
2 Persons
Ingrediënten
5
1 Chinese kool
1 Chinese kool
4
400 gram Wilde rijst
400 gram Wilde rijst
5
4 Eieren
4 Eieren
5
1 Gele ui
1 Gele ui
5
4 Tomaat
4 Tomaat
5
1 beetje Kerriepoeder
1 beetje Kerriepoeder
Prijs
€ 2-4
Gezondheidsscore
★★★★★ 4/5
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ 0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Was de kool en snij deze in 2 stukken. Snipper de ui.
2
Breng de kool op smaak met het kerriepoeder. Rooster de kool circa 20 min in de oven op 180°
3
Kook de eieren 8 minuten en kook de rijst volgens de verpakking
4
Fruit de ui en pureer de tomaat.
5
Doe de tomaat bij de ui en laat deze op een laag vuur warm worden.
6
Giet de rijst af en laat de eieren schrikken.
En voilá!
Lazlo