Bananen pannenkoekjes

Door:

Lazlo

Gepubliceerd:

Ontbijt

Ontbijt

Voorbereiding:
7 mins

Voorbereiding:
7 mins

Kooktijd: 15 mins

Kooktijd: 15 mins

1 Personen

1 Persons

Ingrediënten

4
30 gram Havermout
5
2 stuks Eieren
2
20 gram Speltmeel
4
25 ml Amandelmelk
5
1 stuks Banaan
4
2 eetlepel Kokosolie

Prijs

€ 0-2

Gezondheidsscore

4/5

Gebruikersbeoordeling

0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Maal de havermout fijn, bijvoorbeeld in een keukenmachine. Of gebruik havermeel.
  • 2
    Klop de eieren luchtig in een grote kom en voeg havermeel, speltmeel, amandelmelk toe en klop met een garde tot luchtig beslag.
  • 3
    Smelt een beetje kokosolie in een koekenpan, schep met een kleine soeplepel beslag in de pan en zet het vuur middelhoog.
  • 4
    Snij de banaan in plakjes, voeg na een minuut in het natte beslag banaanplakjes toe. Bak ze aan beide kanten ongeveer 3 minuten.
  • Beleg de pannenkoekjes met Griekse yoghurt, roomkaas, slagroom, en als je wil wat kaneel of koekkruiden. Gezond, snel en lekker! Smullen maar!