Geroosterde Chinese kool met rijst

Door:

Lazlo

Gepubliceerd:

Diner

Diner

Voorbereiding:
10 mins

Voorbereiding:
10 mins

Kooktijd: 20 mins

Kooktijd: 20 mins

2 Personen

2 Persons

Ingrediënten

5
1 Chinese kool
4
400 gram Wilde rijst
5
4 Eieren
5
1 Gele ui
5
4 Tomaat
5
1 beetje Kerriepoeder

Prijs

€ 2-4

Gezondheidsscore

4/5

Gebruikersbeoordeling

0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Was de kool en snij deze in 2 stukken. Snipper de ui.
  • 2
    Breng de kool op smaak met het kerriepoeder. Rooster de kool circa 20 min in de oven op 180°
  • 3
    Kook de eieren 8 minuten en kook de rijst volgens de verpakking
  • 4
    Fruit de ui en pureer de tomaat.
  • 5
    Doe de tomaat bij de ui en laat deze op een laag vuur warm worden.
  • 6
    Giet de rijst af en laat de eieren schrikken. En voilá!
  • Een heerlijke makkelijke Oosterse maaltijd!